Jort Vlam nieuwe directeur VVTP

 In Algemeen

De vereniging van vrije theaterproducenten (VVTP) heeft Jort Vlam (1982) benoemd tot directeur van haar vereniging. Hij is afgelopen week reeds met zijn werkzaamheden gestart. Hij volgt daarin Inge van der Werf op die de afgelopen jaren succesvol directeur was van de VVTP.

Jort Vlam is al gedurende langere tijd werkzaam in de theaterwereld waaronder de laatste zes jaar als zakelijk directeur van Theatergroep Suburbia. Hij heeft Theaterwetenschappen gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam alwaar hij in 2004 afstudeerde.

Voorzitter Erwin van Lambaart “ De afgelopen maanden hebben wij voor onze vereniging gezocht naar een sterke nieuwe directeur. Met Jort hebben wij een energieke persoonlijkheid gevonden die samen met ons als bestuur de belangen van de leden van onze branchevereniging met verve zal weten te behartigen. Juist in deze moeilijke economische tijd is dat van groot belang omdat wij zonder subsidie als culturele ondernemers werkzaam zijn en meer dan ooit onze stem zullen moeten laten horen bij onder andere de overheid in al haar gelederen.”

Jort Vlam : “Dankzij hun ondernemerschap weten de vrije producenten bijzondere producties te realiseren. De gedrevenheid, vanuit een gemeenschappelijke liefde voor het vak, inspireert mij. Ik draag graag een steentje bij aan een sterke podiumkunstensector”

Noot voor de redactie/niet voor publicatie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat van de VVTP: info@vvtp.com