Stage Entertainment Nederland

Stage Entertainment Nederland is onderdeel van Stage Entertainment, de grootste aanbieder van live entertainment in Europa. De onderneming is actief in acht landen: Nederland, Duitsland, Frankrijk, Rusland, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Italië en de Verenigde Staten. Naast de productie van musical, toneel en theaterproducties heeft Stage Entertainment wereldwijd verschillende theaters. In Nederland zijn dat het AFAS Circustheater in Den Haag en het Beatrix Theater in Utrecht.

Stage Entertainment werkt intensief samen met internationale partners om de grote titels in Europa te kunnen presenteren zoals Billy Elliot de Musical, Jersey Boys, Sister Act, The Lion King, Tarzan, Miss Saigon, Wicked, Dirty Dancing, Mary Poppins en Mamma Mia!

Producties spelen in de eigen theaters of touren door het land. Stage Entertainment heeft een netwerk van 25 eigen theaters in Europa en New York.

Stage Entertainment ontwikkelt steeds meer eigen musicals. De afgelopen jaren presenteerden ze succesvolle titels als Sister Act, Petticoat, 3 Musketiers, Ciske de Rat, Droomvlucht in coproductie met De Efteling, Hinterm Horizont (over de val van de Berlijnse Muur en met songs van rockidool Udo Lindenberg), Ich war noch Niemals in New York (met muziek van Udo Jürgens) en de ijsshows van Holiday on Ice.

Dit seizoen

Seizoen 2019 - 2020

Er zijn nog geen producties bekend voor deze periode.