100e gebruiker voor Podiumkunst.info

 In Algemeen

 

De afgelopen maanden is Podiumkunst.info enorm gegroeid, mede door een sterke achterban bestaande uit onder andere de NAPK, VSCD en VVTP. Hierdoor heeft Podiumkunst.info een mooi hoogtepunt mogen noteren: zij heeft Theaterzaken Via Rudolphi als 100e gebruiker mogen verwelkomen! 

Podiumkunst.info is een database waarin middels geautomatiseerde koppelingen gegevens tussen aanbieders en afnemers worden uitgewisseld zoals kaartstanden, recette en financiële afspraken. Podiumkunst.info fungeert zo als centrale database. Op deze manier hoeven afnemers en aanbieders in de sector niet meer op verschillende plekken hun informatie op te halen. Het behelst een efficiëntieslag, die tijd en geld bespaart.

Begin dit jaar zijn de brancheverenigingen VVTP, VSCD en NAPK samen met Podiumkunst.info een convenant overeengekomen. Hierin staat omschreven dat deze partijen zich ervoor in gaan zetten minimaal 80% van de leden aan te melden bij Podiumkunst.info. Wij zijn blij te zien dat het harde werken zijn vruchten begint af te werpen! Met een recente toezegging van het Ministerie van OC&W van een subsidie voor technische doorontwikkeling gaat Podiumkunst.info slagen maken in het efficiënter doorvoeren van het administratieve proces tussen aanbieder en afnemer.

Podiumkunst.info is een systeem voor grote en kleine partijen. De 100 gebruikers samen bestaan uit schouwburgen, theaters, muziekgebouwen, gesubsidieerde gezelschappen, vrije producenten en impresariaten. Iedereen kan meedoen en ervaart voordelen van het systeem, dat moedigt Podiumkunst.info dan ook zeer aan. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van het systeem? Dan kunt u op http://www.podiumkunst.info meer informatie vinden.