Nieuwe website DIP in gebruik!

 In Algemeen

Zo weinig als er de afgelopen maanden vanwege COVID-19 op het podium kon gebeuren, zo hard werd er achter de schermen gewerkt. En zoveel moois op de digitale schermen gecreëerd.

Het is ongekend hoe de sector ondanks individuele zware tijden op dit moment in gezamenlijkheid optreedt en op allerlei manieren naar oplossingen zoekt. Daar kunnen we trots op zijn!

Ook bij DIP worden grote stappen gemaakt
Naast de reguliere werkzaamheden van DIP, zoals de huidige overgang van PKI en PNL naar DIP en het aansluiten van nieuwe leden, zijn het voeren van belangrijke achterliggende discussies in een hogere versnelling geraakt.

Zo vinden er momenteel -digitale- samenkomsten plaats met diverse experts in de sector om samen richting te geven aan:
1. de specifieke wensen op het gebied van marketing
2. de toekomstige potentie van het delen van technische lijsten in DIP
3. het vaststellen van eenduidige definities op het gebied van kaartverkoop

Verder verkent DIP non-stop mogelijkheden om (digitale) samenwerkingen in de sector te stimuleren. Denk daarbij aan samenwerkingen met het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, Digitaal Erfgoed Nederland (DEN) en de Boekmanstichting.

Blijf op de hoogte met het nieuwe dip.nl
Om iedereen je zo goed mogelijk op de hoogte te houden van al deze ontwikkelingen, hebben we een prachtige nieuwe website: http://www.dip.nl. Hier vind je alle activiteiten van DIP op één overzichtelijke en vanaf nu herkenbare plek.